Rådhuscafét



Var tvungen att komma från lägenheten för att få något gjort. Har tonvis med saker att skriva men noll inspiration och koncentration. Det som däremot finnes är tonvis mer irritation. Det spränger i huvet av irritation faktiskt. Nåt är det iaf. Efter några koppar kaffe kanske det ordnar sig.  
Ska sitta här några timmar och försöka printa ner något och sen blir det helghandling på icamaxi. Rekomenderar alla pensionärer att stanna hemma i eftermiddag.



hörs hej.

Fredagmorgon

Godmorgon!!
Jag har tvättid så jag måste vara uppe trots att jag är ledig och höll formligen på att dö när väckaren ringde.
Det är lite slagsmål om tiderna så man får verkligen passa på. En viss person ligger fortfarande opch sover och orkar inte kliva upp eftersom denne vet att idapidapersson klivit upp och grejar detta. Föreställ er mig då: Jag har sollat bort alla kläder som inte är mina. Jätteskönt i eftermiddag när vi ska vika ihop allt som är torrt. BARA MINA KLÄDER. Jag älskar sånt här, jag är skadeglad. Hemskt. Det är lååångt kvar till nästa tid är ledig. :P Jag kommer köra med den vanliga förvånade looken och inte fatta nåt, ba varför tvättade inte du nåt da? Tråkigt hörru.



Jag kör svartvinbärste med mackor idag. Det blåser hur myckket som helst fortfarande men jag ska ta mig en tur efter nästa maskin ändå. Friskt vågat! Jah.



Bad.

bad bad hair day...


hela jävla dan förstörd.

Det går i vågor lixom.

Ibland älskar jag dagarna. Har hur mycket energi som helst. Ibland vill jag bara dö.
Som idag. DÅ funderade jag på att ha magsjuka. Tänkte skylla på pizzan igår. Vem fan äter pizza med styckad kyckling,jordnötter,bacon,curry? Jag skulle ha en hawaiiiii. Sur som ett as blev jag. Som en barnrumpa kröp jag upp i soffan och ba: nä glöm det jag tänker inte äta. Åkte och köpte en ny. Helt otroligt.
Men jag har inte magsjuka. Jag tog mig upp. Är på väg på affärsutveckling. Vet att den föreläsningen är otroligt bra så lite hjälp hade jag där.
Livet måste ju hänga ihop med havet på nåt sätt..
Det går i vågor lixom.

Storm

Det blåser som fan. Det stormar rättare sagt. Önskar att allt blåser bort och att världen är inställd imorgon så jag kan ta sovmorgon. Ligga under täcket hela dan imorn. Please

Lektion.

Jag vet inte varför saker hoppar ur min mun fast den är stängd.
Idag när vi hade en föreläsare som berättade om sitt liv som egen företagare och massa event och grejer hon åkte runt på så kommer hon in på en grej hon hade varit på och var så stolt över en grej där, hon hade nämligen träffat och pratat med ...sen kom en tystnad och hon log sådär asmycket så man bygger upp förväntningar enormt. Vem hade hon träffat lixom?! MAUD OLOFSSON...
Jag suckar och lixom väser ut missnöjt "jävla kärring". Jag gillar inte maud olofsson och nu vet alla i min klass det också. Fick be om ursäkt lite tyst. Less på mig själv att saker bara slipper ut .

hej då.

Liiite svårt att släppa sommaren helt. Igår shorts med bara ben, idag ullkofta...


I helgen ska jag städa undan alla sommarsaker och storstäda ALLT i lägenheten. Städa ut garderoben också. Lite nervig för det för den kommer bli helt tom tom tom och jag kan inte köpa en pinal på väldigt läääänge. :(
Får spana på second hand och tradera ett tag framöver helt enkelt. 
Nu ska jag iväg och lyssna på en kvinnlig ambassadör...tror jag. 


Over and out. 
 


Carolina Gynning

Ska börja läsa Carolina Gynningsbok ikväll... Har velat läsa den aslänge. Inte för att jag är intresserad av själva boken, jag vill bara kolla hur hon är som författare, ska vara lite dirty crime... spännande :)


Eftermiddag

Känns som rena sommar värmen nu! Ska passa på att ta en joggingtur i spåret i shorts medans man kan :)  Suttit med bokföring sen imorse så det blir super att komma ut lite. Det blir plugg hela kvällen tyvär :(

Ekonomi helvete.

Nu har jag ekonomihelvete igen. Vi är inte vänner jag och 70plusarn som försöker va lärare. Varför går dom inte i pension dom som ska det.

Stackars barn.

När ska barn få chansen att bara vara barn?

http://backstagefashion.myshowroom.se/index.php/etikett/ung-modell/

http://nyheter24.se/modette/mode/598970-vogues-tioariga-modell-vacker-kanslor




Skrivuppgift

Jag har en skrivuppgift som ska vara klar imorn. Jag fick tre ord som jag ska göra till en bakside text. Det står helt fucking still. Totally.

Bonde

Älskare

Lögn

...

Söndagsmorgon..

Söndagsfrukost följes av storshopping på icamaxi! Summan av karedemumman gomiddag+gottesnacks+film.



Lovely sunday. Bloody sunday.


Världens bästa fredag

Det här är världens bästa fredag. Janis Joplin tittade in och hon gav mig så jävla mycket inspiration. Vi pratade mercedes och drack svartaste kaffet ever.




Nu åker jag in till stan och levererar.

Roger ut.

Morgonpromenaden.

Uppe med tuppen trots att jag är ledig. Sanningen och säga så måste jag ut å röra på mej. I två veckor har jag endast lagt tid på plugg och skrivkursen och nu känner jag att det är nog!
Det bästa med att va ledig på fredagar är att jag hinner se rapattaaaaack med jacob på the voice. :) Perfekt till kaffet ju. Sen blire långpromenad.


...

Nu har jag dammsuga.

Dolph Lundgren

Kan inte Dolph ta och komma över sitt storhetsvansinnen nu. Vi har hört att han umgås med stallone, vi har sett hans muskler, vi vet vi vet vi vet. Get over it.

Likaså Madonna. Vi har sett dina spiror nu. Gör någonting nytt. Gör någonting annat än att kåta runt som en desperat på scen och tv.


Trött tjej...

Som väntat mardrömsnatt. Förstorade upp allt. Började tänka ut deckarmanus å grejor haha.
En trött tjej, grus i ögonen och påsar under ögonen :(  Men bra humör! Tar mig till plugget nuuu.

Vad vore livet utan kaffe. puh. hard life.

Scary

Hände en sån jävla äcklig grej nyss.
Stod i köket och fixade med massa grejor och ser i ögonvrån att någon står utanför köksfönstret. Tittar dit och ser en lång karl i skinnjacka stå där och bara blänger. Uh.. jag går därifrån och fixar med annat ett tag. Sen ringer det på dörren.
Varför öppnar jag? I dont know.
Där står han ju. Rödsprängd i ögonen, helt glansig och påtänd, lång och läskig. Jag blir iskall när jag öppnar eftersom det är samma man som utanför fönstret och det kändes ju lite läskigt. Han visar fram en lapp där det står något om att han behöver mat till sin dotter. Helt automatiskt bara säger jag nej jag kan inte hjälpa dig tyvär, ska jag ge han mitt visakort lixom? han ser assur ut och jag försöker stänga dörren och säga hejdå,  Då flyttar han sig inte från dörren så jag kan stänga den. De sekunderna kändes som timmar för mig. Han flinade sådär sliskigt och det kändes som att han ville kolla om jag var själv hemma. Och visst FAN är jag det. Tillslut utan ord går han och jag stänger och låser. Världens högsta puls.
Han går upp till lägenheterna där uppe och världens liv påbörjar med dunsanden i golvet, skrik, och höga röster. Dramatiska jag springer och hämtar telefonen. Man ska fan inte kolla på efterlyst för då tror man det värsta om folk. Han måste ha gått när jag hämtade telefonen för jag såg han inte mer. Det är helt tyst i hela huset i ca 30minuter sen börjar allt låta som vanligt igen... måste fråga grannarna imorgon om..

Nu är jag helt jävla nojjig såklart. Man över reagerar alltid men man vet ju aldrig! Blir så förbannad att dom använder sig av den metoden, det finns faktiskt barn som behöver hjälp på riktigt. Det står ju överallt varningar för dessa som visar fram lappar och kollar in hemmet och sen rensar dom det som finns.  Vet inte hur många som berättat samma sak dom varit med om fast verkligen blivit av med saker och i det fallet så var det både de blindas förbund och hej kom å hjälp mig osv..
Jag skiter i sakerna här hemma det är inte mina elektroniska grejor anyway :) Men det är allt annat med hela grejen. Kom och rensa lägenheten då jag inte är hemma, helt ok. Men kom inte hit nu när jag är ensam. Misshandel och våldtäkt snurrar i mitt huvud. Hur kan man bli så nojjig?!

Nåja...allt är lugnt nu...sitter med ett glas vin i famnen. Kollar på kära "vänner" och önskar att jag var rumskamrat med Joey. Tackar min pojkvän för att han jobbat å securitas förr i tiden och har en batong som ligger brevid mig haha. Helt redo :)

Juridik

Jag har haft världens bästa och intressanta dag. Juridik är askul! Det roligaste av allt var att de övriga i klassen sov sig genom lektionen med lite lätt dregel i mungiporna medans jag satt med uppspärrade ögon och var total inrtesserad. Kände mig som lagom utböling på kaffepauserna där alla åmade sig hur tråkigt det var och alla var måttligt irriterade på mig :)
Yeeey :)


Saknad av sommaren ju!

Ibland vill man bara vara någon annanstans.


Skatteverket.

Godmorgon!!!!!
ovanligt laddad för att vara måndagmorgon... sovit en hel natt för första gången på aslänge.
Ska iväg och lyssna på skatteverket i minst 3 timmar nu.. vet inte alls vad det innebär eller vad dom ska tjöta om så länge. det ingår i kursen vilken jag är för övrigt ordentligt förvirrad över ju. Vet inte ens om jag ska vara där?!
Jag ska lyssna, filosofera och diskutera :)

Ska äntligen kolla in ett gym här i Skövde. Saknar fristilen i Östersund supermycket. Sämsta är att man måste binda upp sig så länge jämt, vet ju inte hur länge jag blir kvar här lixom! Men jag fick en gratis vecka på feel good så jag ska kolla in deras villkor :)

baj baj äppelpaj

Sunday

Åker in till Rådhuscafét för att spendera eftermiddagen där och skriva...


Lonely sat.

Det är något extremt med ensamma trista lördagar. Men om sanningen ska fram sååå skönt. Jag är helt slut efter den här veckan.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda inför match imorgon, har inte rört en boll på länge nu men imorn så :)

Därför blire hämtpizza, ben&Jerrys och gamla goa Beverlyhills.






Morning!



Nu ska barret ändras lite.

Smyg fredag.



Här neröver går man ut på torsdagar. Inte lillördag. Minns det när jag bodde i Borås också. Hemma är det ju onsdagar!!! Mitt i veckan avkoppling.
Ser man det positivt kan man ju köra tredagars och ta igen sig på söndag då...
Nu ska jag hinka lite vin!




Brunt


KAFFE&COCACOLA








det är något med brunt...









Ekonomi.

En rolig sak hände häromdan.
Jag skulle på en infodag om startaeget kurs, få en inblick i vad somm finns och vilken information och hjälp man kan få typ.
Kl 9 ramlar jag in i ett fullt klassrum någonstans i Skövde. Det blev helt tyst och jag fick en sur liten pik av karln framme vid tavlan om att vi börjar halv 9. Ursäktade mig och satt mig tyst.
Därifrån gick det i en rasande fart med siffror hit och dit. Efter några minuter satt jag och räknade ut saker jag inte ens hade en aning om vad det var. Diskussioner hit och dit. Jag tänkte att faan vad ingående denna informationen var! Efter 7 timmar och dagen är slut säger alla hej då ses imorn!
Imorn? jaha är det 2 dagar säger jag?
7veckor. 7 veckor. 7veckor.

På något sätt ramlade jag in på företagsekonomin. Alla i klassen har redan en affärside och är på väg att starta eget efter kursen. Haha.
Jora såatte... Nu har jag en namnskylt och en miniräknare. Skulle inte jag bara på infon?!

aja....

Run run run

Vi har äntligen fått bil....men ingen parkeringsplats. Måste säga att allt fungerar så otroligt bra här.
Är det något som är sönder eller krånglar i lägenheten, oroa dig inte! det kommer att fixas om några år.
Det mesta du frågar om tillhör ändå inte lägenheten just då, exempelvis diskmaskinen, och andra "fastmonterade" saker. Men såklart tillhör dom lägenheten på besiktningspapperet så är dom inte där och fungerar när man flyttar så blir det ju inte så bra.
Om man råkar fått mögel på golvet på balkongen, oroa dig inte dom kommer själva ruttna och mögla bort i sinom tid så du slipper dra upp skiten själv.
Och angåender parkeringsplats.... det är väl inget problem det heller. Det är ju bara att springa ut och flytta bilen var tionde timma. Kan låta länge...men det är det inte faktiskt. Så numera står mitt mobillarm alltid på var tionde timma och jag rusar ut och kör ett varv, vinkar till securitas att jag nu byter parkeringsruta lixom.

Jävla resa

Im so fucking jävla tierd idag!



Lägga mig tidigt ikväll, VIKTIG DAG IMORGON!!!! :)

Skövde!

Packar väskorna för att nu lämna norrland ... igen.
Jobbar först på underbara bollstahallen till 16.00 sen kör jag som fan. Nattkörning- tänk på mig i natt!!
Ska sippra kaffe för å hålla mig vaken 75 mil.

roger ut.

Norrlands familjen

Ibland är det skönt att komma hem och hälsa på mamma. Man blir aldrig så bortskämd som då. När man var tonåring var det ett jäkla tjat om att man skulle hjälpa till och alltid var det något fel man gjorde, numera bor man på "hotell" när man kommer hem. Visserligen är tonåren ett minne blott nu och man har växt på sig, det är antagligen där det sitter :)



Mammas bevarade välanvända kokbok. Vilken mina bröder för längesedan provsköt med något slags vapen på.
Mamma muttrade "jävla tok, men ajaa dom kom  ju bara till sidan 168 så"  

Idol

Jag blir så jävla glad av idol.

Tisdagar.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Tisdagar är värdelösa.

Måndagar- Ja! nu kör vi!

Tisdagar-----

Onsdagar- Mitten på veckan,lillördag. Kanske ett glas vin,utgång eller så är iaf halva veckan över!

Torsdag- Slutet på veckan börjar, man tänker "imorn är det fredag"

Fredag- Då är det fredag, helg och vila.

Men tisdag? Jag måste verkligen hitta något kul att göra på tisdagar.


RSS 2.0