Nu

har vintersäsongen börjat hörni.


Slut som en gnu.

Morning


Ska strax hoppa in för en dusch efter en kall morgonjogg. Brr. Blåser fortfarande som fan här.
Ska slänga i mig lite bovetegröt först!
Morn morn!


Första fucking advent

Där kom den. första advent. Har väntat lääänge. Nu är det dags att ta fram julnerverna, julkänslorna, julsinnet? Ja ni vet.

Och äntligen kom det lite julmys i stan också, julskyltning idag. Eller, ja det skulle vara det. Men alla tält och bord med goda bakverk och grisfötter eller vad man nu säljer flög åt alla håll. Det är ju såklart att det ska komma klass 3 varning på stormjävlen just i dag. Man står där och försöker hålla den varma drycken kvar i pappmuggen, samtidigt som man ska dra lugghelvete ur ansiktet, samtidigt som små tanter springer runt och jagar deras små saker som vinden tog i förbifarten OCH de utklädda tomtarna försöker dela ut godis till alla barn samtidigt som dom måste hålla i lösskägget och tomteluvan. Det blårser inte lite. Det stormar mycket.
Jävulskt kul.


Gurka

Soffläge hela helgen, gurkskivor på ögonen vilka har påsar till storleken av jag vet inte vad.
Jobbig helg. Hoppas på en bättre vecka.

Men Böda?



Det finns inget som gör mig så nervös som Böda Camping.

Monsterpass

Såklart ska det komma någon. Såklart ska det vara någon som kommer.
 Jag står där och hulkar när jag äntligen tagit mig uppför sista backen. Det var läääängesen jag tränade tills jag spydde. Händer nästan aldrig. Om jag inte ätit nyligen. Nu var allt bra, världens skönaste joggpass. Så fort det känns bra måste jag alltid dra ut det lite till, tills det inte blir bra. Och där stod jag och spotta och fräste. Det kom i princip bara vatten men fan vad äckligt det är. Och såklart kommer det en hurtig liten pensionär som håller på glo ögonen ur sig. Går så långt på andra sidan spåret man bara kan. Hennes stavar gick i ett, medans hon själv trampa i luften. Nästan så hon ramla in i blåbärsriset typ. Må man behålla stoltheten tänkte jag och loskade världens grabbloska och sa TJENA! Trodde faktiskt inte att hennes ögon kunde bli större genom dom där flaskbottnarna till glasögon, men jo det blev dom.


Födelsedagsbarnet

Jag har så jävla fina och roliga minnen med dig som jag aldrig kommer glömma.
Önskar att jag hade min gamla trasiga laptop med alla godingar till bilder. MEN... några som ännu finns kvar tillägnar jag dig från forntida dar baby!

En gång för längesen... var vi så söta.




Tills vi upptäckte turkisk peppar...Sen bröt helvetet lös...


...





   


Vi samarbetade alltid.








Vi blev brunett nåra gånger...
   
För att vara lika fina som vår vapendragare...





But lets face it, we are blond!



Grattis på din dag baby. Saknar dig!





Nu är hela jävla trion 25.


Dags för en återförening snart.






Morn morn!


Jag blir störd när någon gubbe ska in här med massa verktyg såhär tidigt på morgonen. Det är nämligen någon sotare som ska in här i husen och fixa och dona. Tror ni dom kan säga en ungefärlig tid? Jo, från 7.30 Asjobbigt tycker jag. Mest för att jag har ju sånt underbart morgonhumör. Känner inte för att köra den där höga glada göteborgar godmorgonet nu.
Tänker alltid på Veiron i ottan från nilecity när klockradion ringer på morgonen här. Det är glatt med göteborgare absolut. Men inte på morgonen snälla.

Super duper skrivinspiration idag så jag ska försöka printa ner massa stäver så fort som möjligt.
Rådhuset here i come!

Puss hej

Nu

Sådärja nu tar jag och slänger in handduken för idag. Jag har så enormt många tankar i huvudet. Blir helt slut av högvarvet där inne.
Det finns egentligen tusen vägar att gå, man ska bara bestämma sig för en och köra på utan att titta tillbaka eller tänka efter. Jag tittar alltid tillbaka och jag tänker alltid efter. För mycket.




Godmorgon!


Ny vecka nya tag.
Ska slänga i mig en kopp kaffe innan jag beger mig ut på en powerwalk. Älskar attt gå på morgonen det rensar hjärnan utmärkt och jag kan bestämma mig för hur jag ska lägga upp veckan. Det blir inte så mycket jobb men min skrivkurs avslutas nu och det är mycket att göra där. H ar massa eget att börja skriva på som jag måste få ner innan jag glömmer bort massa detaljer.

Men nu som vanligt, en kaffe.


Absolut vodkan?




Ibland är det dags att bara lägga ner stridsyxan och gråta ut all jävulskap i världen. Ikväll är en sådan kväll.

Istället för att insupa, nersupa eller förtära absolut vodka,  så insuper, nersuper, förtär jag en väldigt massa feelgood filmer och räknar varje popcorn jag äter. Uppe i 53st...

Lång gång

Det är en otroligt seg söndag måste jag säga. Antagligen för att man tvättade nyllet och klev upp tup 06.30. Normalt brukar jag tycka att hela mitt liv går så fort att jag knappt hinner blinka. Men denna söndag hörrni. Fy fan.

Jag har just bytt om och ska ut och springa i spåret, känns lite småkymigt nu när det redan börjar skymma. Det är mitt ute i skogen och det är inte björnar man är skraj för direkt.

Söndagmorgon

Det är näst intill omöjligt att komma upp ur sängen vid 6 tiden på en söndag morgon, men ändå ligger jag här i soffan. Har just ätit lite frulle och blivit gräsänka. Det är dom härliga helvetessöndagarna. Jag är ändå pigg i nattmössan då helgen varit lugn och skön.
Skövde har någon slags grej "stad i ljus" nu i november, just för att det är så mörkt och trist. Dom klär staden i olika mysiga ljus som ska liva upp denna deprimerande tid. Vi var och kikade på det igår och det var verkligen jättemysigt.
Bland annat vår söta turistbyrå fick vara pepparkakshus..


Äppel peppel pirum parum




Det är nu det börjar.


Idol.

Nu: Mysigt soffläge.



Så råkar det vara fredag

Det är fredag och jag har fått en aptitretare.


Breaking dawn

Jag är så töntig. Men jag blir galen av att fastna i olika träsk, bli beroende av en tv serie eller liknande.
Detta har nu hänt för rätt längesen. Jag måste måste se vad som händer. Därför har min fina man överraskat mig med en sen bio med mumsiga popcorn. Då kan vi alltså konstatera att vi kommer tillbringa kvällen bland kåta fjortisar. Kanske en del lättfotade tolvåringar också. Jag hoppas för deras skulle att dom är tysta.



Eftersom en del popcorn kommer tryckas in i kakhålet så kör vi på en lätt sallad till middag. Det vet jag att min andra halva ser fram emot....mest av allt.

Grabbgöra.

Jag står och tittar ut genom fönstret och dricker dagens första svarta. Min man håller på att byta däck på bilen utanför. Han tittar lite bittert mot fönstret och jag fyrar av ett gulligt leende och vinkar. Det är varmt och skönt här inne i köket. Det är kallt och dimmigt ute. Jag älskar när jag vunnit. Idag är jag jävligt nöjd att vara kvinna.

Jag ska ju hålla mig i köket va? Eller hur va det?

Jag kan byta däck...men det hör inte till saken idag.

Yey.

Klappar och klart

Visst är det roligt hur människan faktiskt fungerar.

Man kan vända på varje jävla öre för att få det att gå ihop. Ska man lyxa till det med en mjölk (som jag enbart har i kaffet, därav lyxprodukt) denna vecka eller går man minus 10 spänn till då?

Hur än man kan hålla på, så kommer det lix förbannat upp tankar i huvudet om julklappar!! Hur är man funtad i huvet. Man räknar ören på vatten å brö och försöker räkna ut hur man ska köpa saker till andra.
Fenitoooo i år hörrni. Jag kommer inte kunna unna någon en julklapp i år :( Därav inga till mig med!

Inga julklappar.
No christmas gifts.



Men jag önskar mig en vit jul.

Morgon

Godmorgon!

Jag vaknade och var extremt sugen på gravad lax och avokado.

Off to work

Det är tisdag. Min hatdag. Såklart är det då man är som segast i huvet, småförkyld och snudd på magsjukakänsla. Kanske kommer den?
Inte nu iaf. Jag ska nämligen dra mig till worket.




Tjohej.

Glädje

I lördags hamnade vi på "efterbio drink" på ett ställe i Skövde som heter Glädje.
Det är verkligen supertrevligt där, går från mat och pub på kvällen till bar och dans på natten.
Det kryllar av små roliga saker, och inredningen är pippi långstrump inspirerad typ. Det är dörrar högt upp på väggar, myshörnor med olika inredningar överallt och staket i regnbågens alla färger.
Roliga lampor och goda drinkar.

Små saftflaskor som förvandlats till en lampa...




En god Irish, tjejvariant med mycket grädde!

Monday morning

Då kom den nya veckan, lika ovälkommen som vanligt. Det var otroligt svårt att ta sig upp idag kände jag.
Det är extra svårt att ta sig upp då temperaturen är perfekt i sängen, och man seglar bort i snoozzzze världen.
Jag jobbar hela veckan på salongen olika tider, jag börjar 14 idag, Skönt på ett sätt men jag är mer morgonmänniska än något annat. Ska försöka göra mig värd som människa nu, det vill säga måla på mig ansiktet och fixa barret.
Först spola bort blod svett och tårar från ångestsöndagen.

fixa och trixa och pilla med saker.

Jo..

Då blev det en bio då, mitt uppe i allt.
Ska strida för lite tid på krogen efteråt. Yes man.

Härliga fredag

Härliga jävla fredag.
Indiskas underbara vinglas.
Jag bakar piroger för första gången i mitt 25åriga liv.


Skål.

Ironic, yes it is.

Fick 3 samtal imorse om jobbintervjuer, långt utspridda runt sverige. Så klart vill man ha jobben, men såklart vill man försöka få det att funka med sin pojk när man äntligen lyckas komma ifrån typ 2 års distansförhållande... och visst vill jag försöka vara kvar på en plats mer än i 1 år, skaffa inte bara ytliga tillfälliga vänner och människor i livet, lösa ett gymkort för gud skull, spela in mig i ett fotbollslag och inte i 4 lag på ett år typ. Jag vill fixa och trixa med inredning i en å samma lägenhet då jag verkligen ÄLSKAR det. Jag vill stampa fast mig ett tag. Men what to do?! 


Det jobbet jag provade för förra veckan har iaf hört av sig. Dom har gallrat ut flera stycken så det står mellan mig och en annan tjej nu, hon som jobbat i fan 10 år på en annan salong i stan. Så dom ville att vi skulle jobba lite till för att kunna bestämma sig. Lite skönt att "tävla" mot en pingla som har lång erfarenhet. Det är inte mitt drömjobb, då det bara är klippningar, aldrig färg eller så men jag får iallafall leka med saxen. Hoppas inte mycket på detta jobb med tane på vem man står emot. Så jag funderar starkt på att åka på de intervjuer jag fick... norrköping, nynäshamn, skååååne?!



Terapi.

jag vill bara säga att jag verkligen tror på:


Sko-terapi

och

Choklad-terapi





Jag har inte haft en bra dag.

Träning

Kvällen består av tvätt och träning varvat. Ska ta en sen middag och bara slappa framför tvn ikväll. Imorgon måste jag ha superkrafter så det blir laddning!

Hoppas på att en mysig feelgood film går ikväll? Antagligen inte.

Äntligen!!

Den är äntligen här!! Äntligen min! Detta var min belöning för fredagen.

Det är dåtidens sex and the city typ. Tror att den är riktigt underbar...




In to the city

Vad vore sverige utan Lars Winnerbäck och Magnus Uggla.





November

Godmorgon!!!

Vi är redan i november och jag har inte ens märkt något!

uppe med tuppen och sitter och försöker göra en to-do list över saker som måste göras i veckan. Jag tänkte att jag kanske tar tag i mer om jag har en lista att stryka på! Eller inte?

Kanske kommer en smaskig sak i brevlådan idag?


Såja

Ibland kan jag få för mig att äta oliver.
Riktiga jävla oliver.


forr.se


Som vanligt på måndagar så kommer jag inte igång om jag stannar hemma. Det gör jag faktiskt aldrig,inga dagar. KOmmer alltid på något som ska göras och då tappar jag ALL inspiration till att skriva. Och det var just det jag skuller göra idag. Tog mig från byn..in till stan. Och sitter nu på stans mysigaste café som är bundet till en butik som heter Förr, som har underbar inredning och porslin och alla små grejor man kan tänka sig. Små saker i fina byttor från förr. Där har dom bland annat my favourite Green Gate, och Emma Bridgewater. Och det bästa av allt är att man får använda det när man fikar. Cafét är inrett efter butikens alla märken. Mycket marimekko men gobitarna finns där. Jag ska fråga om jag får bo här ett tag.



Dom har även försäljning på nätet: kolla in på forr.se



Det tar mig tillbaka till förritiden och jag får världens Jane Austen inspiration när jag dricker kaffe ur denna goding av Green Gate. Låt stäverna flöda!!!

Morn!

Blev en bra avslutning på veckan igår, Tin Tin med lite popcorn. Mysig film helt klart värd att se!
Gick runt en sväng på stan innan och det har nu kommit upp lite julit pynt överallt. Kom på att jag inte har en endaste julig sak. Inga ljusstakar,tomtar, julgardiner eller nåt! Måste spåna på några billiga stakar iaf. Inte långt kvar till första advent! Myspys.

Nu blir det frulle framför the voice och sen är det väl tänkt att jag ska ta tag i dagen... på tusen sätt.



Mega

Mega migrän hela dan. Så jävla störande. Om jag är helt stilla så lägger den sig men så fort jag rör mig så känns det som om hela huudet ska sprängas i bitar.
Slängde i mig lite mat så det känns lite bättre nu. Bra.

All helgona

Det är faktiskt en av mina favorithelger på året nu. Och det är av en liten tradition jag har varje all helgona helg att gå till kyrkogården och tända några ljus. Tänder på några gravar som jag tycker verkar ensamma, kanske inte har någon anhörig som är där och tänder eller lämnar blommor, och så kan man passa på att sända sina tankar till dom man haft omkrings sig som gått bort. Tänker alltid på farmor och farfar.
Jag är lite andliga av mig, tror inte på gud på något sätt, tycker bara att det är så otroligt vackert på kyrkogårdar och i kyrkor. Går gärna dit och tänker.







Nu blire så mycket bättre och lördagsmat!!!! Mums.

Äntligen fredag!

Äntligen hemma. Kan säga att jag aldrig varit så nära på att strunta i något som idag...hade ingen bra magkänsla gällande provjobbet men allt har gått bra. Jag överlevde och alla kunder var nöjda och glada! Jag varit inte så nöjd dessvärre men så är det när man är perfektionist! Chefen var nöjd det är alltid kul. Kan säga att detta var bland det jobbigaste och läskigaste jag har gjort och belönar mig med ett glas drosty-hof och go mat under kvällen. Min riktiga belöning hanns inte köpas idag men kommer göra det imorgon! :)



Go kväll mina kära vänner!!



Morning world.

Så kom den dagen som känns som den värsta i mitt liv. Muntra rader till morgonkaffet va? Haha. Men jag orkar inte vara nervös längre. Det är inte själva grejen som är grejen utan det sättet dom jobbar på som är så totalt olikt det vi hade på utbildningen och därför blir man osäker, särskilt när det är ett tag sen man höll på. Värsta är ju om man får hjärnsläpp och verkligen inte vet hur man ska göra och bara står där som ett ufo. Det är det värsta som kan hända idag. Jag har dessutom det systemet för mig själv att när jag gör något som detta, tenta eller något som man tycker är jobbigt så gäller en belöning. Och den ska jag köpa kl 18 ikväll om jag hinner annars imorgon morgon. Längtar.

Men nu... mysig morgon i soffan med kaffe, macka och torrspruckna läppar, helvetes höst. Lypsyl finns än eller?!



pirr i magen och ont i magen. Längtar till klockan slår 18.

Mitt på dan

Åh jag vill bara säga tack till pushande sms och uppmuntarnaden inför imorn känns så jävla bra att höra sånt :)
Om jag ska vara ärlig så hoppas jag på magsjuka eller liknande haha. Närå, det är brar att köra så det ryker i 8 timmar sedan fortsätta söka och komma på vad man vill göra. Dom andra tjejerna har jobbat på salonger i Skövde många år så dom kan ju det här så jag har inget att förlora egentligen. En erfarenhet rikare efter imorn helt enkelt!

Var precis ute i Götene och umgicks med lite hästar! Funderar på att börja rida igen, har saknat det så jävla mycket och nu är det igång snart igen! Lyckas alltid sätta igång allt för många bollar i luften samtidigt men vill man så hinner man! Ett superfint nyrenoverat stall, tjejen som äger det har 4 hästar varav en nordsvensk (oh my god) mina absoluta favoriter, och hon behöver någon som hjälper henne med alla hästar då hon har lite tid över. Jag ska fundera över helgen hur jag ville göra... men gud vilka godingar.



Hästtjej igen?

Ut på landsbygden

Det är svårt att släppa nervositeten inför imorn. Det är typ ett år sen jag slutade utbildningen och mycket har ramlat bort men finns där. Försöker att inte tänka så mycket på det och hitta på andra saker. Just därför ska jag åka ut på landet nu och umgås med hästar!! Yey :) Lovely!


Morn Morn!

Sitter med en kopp kaffe och försöker vakna till. Jag har bara torsdag och fredag kvar nu på denna veckan sedan är mina livs prövningar över. Så farligt är det inte men det har verkligen varit en fullproppad vecka på något sätt och massa nya saker som krävt all energi! Imorgon är väl den mest jobbiga dag, jag ska jobba på en salong för ett jobb. Men jag lägger inte så stor vikt i det för det är minimal chans att få jobbet. Hörde nu att jättemånga sökt och flera har provjobbat denna vecka och dom hade tydligen jobbat i flera flera åååår. MEN det är fortfarande kul att få komma ut och jobba lite, och det känns som att man tar bort lite nervositet inför nästa jobbsök. Så e det med det.
Nu blire ägg till frukost. puss hej.


Gokväll i stugan

Så var denna dag också över. Inte ens hunnit reflektera att den börjat. Vet inte vad det är med tiden nu för tiden.
Hela kvällen har jag sprungt runt med restless legs eller vad det heter. Helt säker på att jag har det. Det är så jävla störanade. Det är så ofta och det är värst perioder när jag inte tränar regelbundet så imorgon blir det en jogg det första som händer! Har varit svårt att plugga idag med dom benen men jag får köra lite extra imorgon helt enkelt.
Nu tänkte jag slänga mig i sängen och läsa lite för nöjes skull. Senare slockna som en säl på en sten. Vakna upp stel som en 80åring som vanligt. Tror mina muskler håller på ge opp i rygg och axlar. Ännu en anledning att skaffa gymkort!...men va gör en fattig jävel? Man får väl lyfta lite mjölkpaket hemma :)

Over and out.

Hello.

Det blev rester av fransk chokladtårta till frukost. Väldigt bra Anna Skipper mat. Väldigt bra start.
Tänker tillbringa hela dagen hemma med att plugga på skrivkursen och dra igenom några klippfilmer för att uppdatera lite som trillat bort ur hjärnan! Lite te och pepparkakor till detta så.

Kvällen igår var super. Om man ínte säger så mycket så kan man inte säga så mycket dumt. Det körde jag på. Kände mig som en stum idiot som inte hade något alls att säga. Inte ens när jag försvann bort i mina tankar i några minuter för att komma på något att fråga...så kom jag på något. nada.
Jag fick iallafall i mig grillad fläskfile med soltokade tomater och god pasta. Låt maten tysta mun passade utmärkt för mig igår. Bara det att ingen annan körde på det. Alla barnen pratade runt det stora bordet utom Ida hon fick bara lida. Haha. Väl hemma rök det 2 flaskor brut och sen stapplade man väldigt nöjd i säng.
Jag överlevde. Så långt.


Illa...

Illa jag mår illa.
Som sagt så är denna vecka lite av en domedag för mig. Känns som bödeln står bakom mig och att döden ska ta mig när somhelst. Tror jag har lite extra ångest bara för att man festar på helgen och när spriten flyger ut ur kroppen så kommer allt. gammal kärring oh yes. Men i allafall...så kommer svärföräldrarna hit i eftermiddag och jag mår riktigt jävla illa över det för jag är så sjukt nervös. Historien bakom är väl rätt och slätt det att jag har varit tillsammans med A i över 2 år och aldrig träffat dom!? Sjukt konstigt men så är det. Och jag känner ju mig själv...blurrar ut massa konstiga kommentarer och frågor och allt kommer bli tyst och förvirrat.
Mamman fyller 60 år så vi ska ha fika och mingel här hemma först och sedan ut och äta. Kommer säkert sätta något i halsen på restaurangen och hosta som ett tok och råka spotta ut det i pannan på personen rakt över. Eller spilla ut ett glas...åh fan.
Nåja...efter idag är det brar fredagen som är kvar... sjukt nervös.....snart säger jag varför.


Städa HELA lägenheten och alla vrår nu. Spotify, bruce springsteen....har vi en mariestad i kylen eller?


OMG.

RSS 2.0