Måndagsmys.

Ibland är allt vi behöver lite måndagsmys. Särskilt inför en sånhär helvetesvecka som kommer. Ida P kommer vekrligen sättas på prov...



Kycklingcurry med ananas och jordnötter. Och till och med ett glas vin!
Det är grejer på en måndag det.



Laddar batterierna. Yes yes. Såg precis creazy stupid love. Roande film.



Jorå.

Aptrött

Helgen är över och jag är aptrött, det känns som att jag vaknat i helvetet men så är det ju måndag också! Vi hade det så bra i Halmstad. Fredagen bestod av en god middag på restaurangen Yoss som var det mysigadte och godaste hittills i mitt 25åriga liv. Efter maten gick jag och A och köpte en mcflurry till efterrätt och gick runt staden och kollade på alla mysiga hus. Det är så otroligt fint! Funderar nästan på att flytta alltså. Lördagen var full fart och fläkt och hann knappt tänka halv 7. Slutade med att vi var utklädda till pirater och hör och häpnad inte ett enda jävla kort togs tror jag! Måste kika efter det. Förfest hos Jenny som hade ordnat det så fint! Halloweentema all in. Utgång på Mårtensson med dans och dricka. Dog senare på natten utslagen i sängen. Märks på att man börjar bli gammal. Om jag sover dålig orkar jag fan ingenting i festväg. Men nu är det måndag och jag har sagt att jag ska börja med ett anna skipper liv. ha. Vi får väl se. Sitter på rådhuset och försöker plugga järnet.

Roadtrip!

Wihoo nu e vi äntligen påväg. Efter tårta och diplom och hejdå med klassen så beger vi oss ner mot Halmstad! Halloweenkostymer och alkohol ligger i bagaget, gamla goa plattor i baksätet som spelas med nostalgi. Vittnar om någras dödslängtan här på vägarna, idioter. Antagligen tjocka gubbar som ska hem till ett fredagsgök med frun och gräddig middag med lite rött. Tur vi ungdomar sköter oss i trafiken. Host.


Halmstad!

Finaste staden. I helgen åker vi till Halmstad! Ska bli suveränt kul. Halloween fest med utklädnad... där kom ju problemet. Har lite panik över outfit. Help?!
Kommer antagligen vara tråkig polis bara för att kostymen ligger här hemma. Eller cheerleader, eller djävul...eller va?! 
 Nåja, det är folket man vill åt. Ska träffa finaste Jenny och Emelie från bibliotekshögskolan tiden :)
Bara för att jag ser fram emot detta så mycket så lovar jag hundra miljoner att det kommer hända något... kommer inte bilen starta? Kommer det ringa från något jobb som man måste börja på med en gång? Kommer jag få mystiska bölder på kroppen och förvandlas till ett vrak? Feber? Hell to the No, vi åker på fredag. Punkt.

Sitter och sipprar kaffe, sista föreläsningen på gång. Även sista dagen kan man säga. Imorgon har vi avslutning med tårta och stohej.



Morn!

Morning!
Sitter här med hör och häpnad INTE en kopp kaffe. En kopp te blev det istället och fan vad gött.
Kom upp i tid, la mig i soffan och tittade på the voice, så skön morgon. Nu har jag hur mycket som helst att göra känns det som men inget egentligen. Ska åka in till stan och plugga. Blev inget äventyr idag, får ta det en annan dag.
Tjoflöjt.


Ligger

Ligger i sängen nu helt slut efter en sömnlös natt i natt, och en händelserik kväll ikväll så jag ska väl ta och släcka mina unkna gröna strax. Ska upp tidigt imorn fast jag har egna studier hemma. Så imorgon ska jag få lite plugg gjort och dessutom så ska jag ut på ett litet äventyr helt själv.
Uppmanar alla veka skövdebor att hålla sig inne fram till kl 14.

Over and out.

Systeryster

Så en kom det, en mörk oktoberkväll precis när man behöver det som bäst.
Ett TE legram!!! Det är bara en person som kan hitta på sånt här! Om vi bodde i england så skulle du va min syster ju! And you are. Thank you stänk you :)

Kan starkt rekomendera dessa teer! Supergoda och bara doften är helt underbar.
Så här sitter jag i mina uråldriga leggings som har börhat blivit håliga i grenen och dricker mitt te och tränger ut kylan! Har man inte ordentliga vinterkläder och får gå med rumpan bar, så investera i dessa godingar. Då gör det inget att man har hål i grenen.


tomtejävel.

Rådhuscafét borde se om deras godsaker. Kanske kolla bästföre datum lite då och då? eller ha en liten tomte som står nedanför disken och smakar på smulor och ger klartecken till servitrisen om det smakar bra, färskt eller unket. Om det är bra så får kunden kakan. Om det smakar unket och lite gammalt så får tomten kakan direkt. Han kan vara nöjd med lyriska ögon och ett lika unket leende. Och med en god stor mage till jul som fyller ut dräkten mer än väl.

Baka för helvete BAKA.


Gofika

Lyssnat på kapten röd och plockat lite i lägenheten.
Nu blire fika me Jeanette!

Hejja.



Dance

Om jag har tid över, eller bara har tråkigt och behöver en paus...så dansar jag! Det skulle vara så roligt egentligen att se, men det är så jävla underbart att sätta på högsta musiken och hoppa runt. Man blir helt befriad. Jag är ju dessutom sångfreak så jag kör duell ikapp med Christina Aguilera. Gör skönt. Ni måste prova det.
Nu är jag helt svettig så jag ska hoppa in i duschen efter jogg och dans. Ont i halsen efter all sång också.
Dusch, lunch, åka in till stan. Yeps peps.

Goood morgoon!

Jag har hemstudier idag, kom då upp lite senare än vanligt. Har vaknat ungefär hundra gånger inatt och haft svårt att somna om så jag kände mig som en igelkott utan taggar när jag vaknade imorse och sovde vidare några timmar. Dagen idag består av hårdplugg, jogg mitt på dagen, förbereda inför imorgon och en fika kl 16, Kvällen kommer ägnas till skrivkursen...

Men nu....Polentagröt.

Att sova

Jag har helt enkelt SOVIT bort hela helgen. Helt otroligt från att ha gått med sömnproblem till att kunna sova femtioelva timmar om dygnet. Jag borde vara pigg till veckan alltså. Yes yes yes yes yes ... No.

Nu blire en lååång söndagspromenad för att röra på dödköttet som legat av sig i helgen, sen Grekisk pyttipanna nam nam.

Puss hej .

Brr

Alltså nu är det verkligen HÖST. Kylan tränger sig in genom alla kläder och jag kan inte i mitt liv förstå dom stackars studenter i sina overaller som bänkar sig här på gatan utanför biblioteket och fryser ihjäl ikapp med alkohol. eller ja alkoholen fryser väl inte ihjäl men.  Vet inte vad dom hade för sig idag men något var det, tänkte att det skulle vara lugnt ute på stan nu när det är helg före löning och jag var rätt tidig, men stället kryllade av ungefär hundra miljoner overallnissar. Och på systemet var det värst så klart.
Men jag kom ut levande med en vinare över huvudet så nu blire vinmys med kycklingmat.
Och höstmys såklart! Det är pumpatider nu hörni!



För övrigt...hur fan länge ska myggjävlaran överleva då?! Helvete.

Freedag!

Kom upp i tid ändå, festade på med frukost framför the voice och dessutom lyckats fått en tidning i dörrnedkastet imorse. Så skönt.
Jag är ju ledig idag så jag ska försöka få mycket gjort. Det ser bland annat ut som ett jävla bombnedslag här hemma. Enbart mitt fel, det ligger kläder överallt. Överallt. Så det blir städning för full rulle i eftermiddag. 
 
Nu har jag fixat lite kaffe och bänkat mig framför datorn och ska fixa och trixa med lite som hade deadline IGÅR..
Maggan&Idaho syndrom. Dont do it.

Vi har ju massa bra syndrom också men...

kvälls gott

Ja...jag vet inte. Men jag och min sambo tänkte köpa något gott att knapra på ikväll...lite chihuahua bajs eller?
Nån som vet va fan detta är eller?!


Att ta tag

Då var det det med att dagen är över och att jag borde ta tag i saker som verkligen har ett slutdatum idag...men varför gör jag det inte?! Gud persson bara få det överstökat. Jag har en störning i huvudet. Jag måste alltid vänta till sista minuten med allt, det ska helst bli så sista minuten att man sabbar det men att det går att fixa till i sista sekund. Alltid alltid. Med allt.
Idiot som jag är.
Nu ska jag duscha sen SKA jag ta tag i detta. Vare så jag vill eller inte.



The only thing

Det enda som går ner numer är kaffe. Kaffe is my thing.
Sista rushen inom ekonomin idag. Jävla satans ekonomi. Kommer inte sakna den, eller medlet dom kallar lärare. Pedagogiken flöööödar.

Vill bara tipsa om denna UNDERBARA!


Hard week

Denna vecka har nog varit den jobbigaste på väldigt länge. Vet inte varför men som sagt energi finns inte. Imorgon är sista dan innan det blir helg och det känns grymt skönt! Men.... då är det ju så att lilla jag kan aldrig ta tag i saker när jag borde och kan så jag har högvis med saker att göra, som jag nu MÅSTE göra i helgen och då blir det gensat en signal till hjärnan att det är asjobbigt. Så fort det blir ett måste så fuckar min hjärna upp.
Men nu är det bara så att jag måste måste måste ta tag i plugg och massa annat i helgen, jag vill helst av allt sova, så det är väl det enda jag kommer göra fre,lör,sön- sova,läsa,skriva.
Jag kom hem 14.00 idag och sov till 18.30... nu är kl strax efter 22 och jag håller på att somna där jag sitter.
Hit med lite snö nu så det blir ljust och fint!!

B&J

Egentligen går det inte att beskriva med ord. Men ibland är allt som behövs lite Ben&Jerrys.



Om saker och ting.

Dom döda höstlöven på marken är mer levande för mig än dom gröna som fladdrar på träden på sommaren.




Solen sken inte maggan

Men jag är GLAD ändå!!!!
Nu börjar min vecka om. Det är tisdag, vilken är min absoluta bajsdag normalt. Men idag är det måndag för mig. Jag ska säga GODMORGON sådär i jobbigt dur läge med rösten till hela klassen och romantiskt fråga hur deras helg har varit. Låtsas som ingenting. Det är måndag idag och då blir jag jätte glad.



ROGER UT. ROGER UTE.


Helvetes jävla skit

Måndagen börjar precis som den brukar. Dagen går längs tiden och blir värre och värre. Så fylld av skit när kl är 19.00
Solstrålen som talar.

Helvetes jävla skit dag. Helvetes jävla skitliv. Helvetes jävlar ALLT.


Monday.

Det är dom där underbara charmiga måndagarna som får livet att gå vidare. Det är just då man undrar varför i helveta man lever för.
Tjoflöjt!

Tjuv

Det sitter någonstans en liten tjuv som stjäl all min energi.




Jävla kärringar

Det var då ett jävla liv på folk idag.
Åkte in till stan för att få lite gjort, brukar alltid kunna jobba på bättre om jag inte sitter hemma, då upptäcker man altlid något annat som ska göras och man skjuter upp på det man "måste" göra.
Idag är första gången jag fan inte kan koncentrera mig här. Det är en ljudnivå värre än ett fullproppat dagis. Dom som är värst är damerna runt 40 som brutalt skriker ut sina skratt mitt i ingenting. Det är inte så att nivån trappas upp mer och mer och sen kommer det utan det händer plötsligt, plötsligt sen tjuter det i öronen ett bra tag...
jävla kärringar. shut up.

Dermalogica

Fick chansen att prova lite nya produkter till min lycka, love it.
Har bara använt dom några veckor men dom är så bra! Excuviance står annars i mitt badrum och har alltid varit bra, men det är skönt att prova något annat ibland. Kan tänka mig att dessa kommer finnas kvar hos mig i framtiden :)


näshår

Jag impregnerade mina höst stövlar, ute på ballis. Det måste ha fastnat på mina näshår, lukten går aldrig bort från mig. Jag impregnerade alltså mina näshår. Finns inget väder dom inte klarar av nu alltså, eller förkylningssnor eller? äh.

Sorgsna ögon och ett väl levt leende.

Nä hur vore det om man skulle  bli på lite bättre humör? Det är ju ändå fredag!
Suttit i stan och pluggat lite, gick inge vidare precis som jag misstänkte.
Träffde en person på stan som jag absolut inte ville träffa, då blev dan ännu mer bajs. Men sen på bussen hem satt jag brevid världens sötaste gubbe. Det är den sötaste pensionär jag hittills träffat. Ett leende och ett par sorgsna ögon träffade mig rakt i hjärtat. Åh så söt och trevlig han var.


Nu ska jag strax åka en sväng och plocka upp något som träffar mig ännu mer i hjärtat, och som får min mage att pirra dessutom.


Seriöst

Det är seriöst någon som stjäl min energi. Det finns noll. Glad att det ens finns lite luft att andas! Antar att det är hösten. Lite träning på detta så kanske man vaknar till liv.
Jag har super duper mycket att skriva i helgen så jag ska åka in till stan och försöka komma igång redan i eftermiddag. Kom igen nu!!!!

pms

Jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms jag har inte pms.

Det kan min klass intyga.

Morning

Tjingeling!
Jag är i ett blurr idag. Vet inte vad jag heter eller så.
Sista dagen på min vecka i plugget, så skönt.
Vi har affärsjuridik idag, hela klassen kommer sova eftersom det bara är jag som tycker det är kul. Undrar om jag kanske kan smyga in på ämnet Quick istället och surra om det. Han har ju jobbat som advokat i fan 40 år, måste vara roligare för han att diskutera det med mig än att surra om ex försäkringar med en sovande klass. Hoppas.
Frukost nu. Springa som vanligt till bussen sen.

Aloha.




Höstsolen

Solen har varit framme hela dagen, det är kallt i luften men så skönt! Önskar jag harde ork till en jogg idag med men har inte en gnutta energi i kroppen alltså. Helt tom. Hade en superstressig morgon, kom upp alldeles för sent. Trötta ögon, på med brillor, frukost på Willys, social hela dan, död nu.
Ska dra ett avsnitt vänner sen är det plugg heeeela kvällen. (om jag känner mig själv så inte heeela).



Gooday.

Ibland

Ibland får man besked som gör att hela berg lättar från sina axlar. Så skönt.

Det skriker i magen men jag har bestämt mig för en jogg i solen först innan jag slänger i mig nån mat!

Se ya.

.

När allt kommer omkring så har vi egentligen ingenting.

Snooz

Alltså. Vaknade kvart över 5 och försökte förgäves stänga av klockradion, i evigheter. Inser snart att det är grannen ovanför. jag behövde verkligen kliva upp men bara därför ville jag ligga kvar och blev tokirriterad. Tio i 7 stänger dom av den. Funderade ett tag på att stå och kika i nyckelhålet ut till trappuppgången för att haffa dom när dom gick på jobb/skola. När jag ligger och retar mig på saker kan jag komma på dom mest sjuka grejor. Olika lappar jag vill skriva, små post it på deras dörr osv. Ni vet "den som inte tar bort luddet ska dö".  Nu vet jag då att det är en stor familj, som dessutom....har två hundar, livliga kanske inte är rätt ord men.


Opium

Mamman har lagt sig på en filt på golvet. Stöttat upp sig mot några kuddar så hon ligger behagligt. Hennes lilla son sitter i fotändan med en bebis i knät som skriker och gormar av missnöje. Mamman ligger bara och ser mot filmteamet. Hon ser rakt in i kameran och ett långsamt leende visar sig på hennes läppar. Hon verkar euforisk. Hon röker, och röker och ler än mer. Bebisen vrider sig, ger otäcka läten ifrån sig. Lilla pojken ser frånvarande ut. Nästan som att han inte ens är där. Mamman böjer sig fram och blåser bebisen i ansiktet och skrattar. Hon ser mot teamet igen och säger att hon nu rökt tillräckligt och känner sig så tung i huvudet. Hon lyfter upp den lilla bebisen och lägger sin stora mun över dennes  pyttemun och blåser in djupt. Bebisen ser efter ett tag lika euforisk ut som sin mor och ögonen himlar bak så bara vitor syns, huvudet är tungt så det åker åt olika håll. Mamman skrattar högt och säger att hennes bebis är lika opiumberoende som hon själv.

Jag mår illa av ångest och sätter snabbt på ett avsnitt Vänner.
Vad vore inte världen om hon kunde göra detsamma?


Skogspromenad

Hann med en befriande, men kort promenad i skogen innan mörkret la sig.
Sååå skönt efter att suttit på rumpen hela dan. Luras inte av solglimten på bilden, det har varit fuktigt och kallt hela eftermiddagen. Det är dags för alla varma koftor, fingervantar och mössor att kika fram från garderoben nu.



Over and out.

I drömmarnas land

Att blogga på lektion kanske inte är det mest respektfulla. Men om ögonen känns som bly och dreglet börja rinna i mungipan är det väl ändå bättre att det ser ut som att jag gör något iallafall. Alla sitter med sina älskade laptops och klinkar, men vem vet om dom antecknar av föreläsarens små viktiga, eller om dom uppdaterar statusen på fb?
Idag är en sådan dag där jag kan blinka till efter ca 40 minuter och undra vem som står där och vad pratar han om? Då får man som vanligt en fråga, och frågan besvaras med något lamt som kan passa till allt. Det är trist, men det går alltid hem.
Kvällen kommer bestå av djupa suckar och trötta ögon över papper och böcker. Inga böcker som i små söta romaner.
Bert börjar kolla mig nu, bäst att se väldigt intresserad ut.
En kaffe på det här så.

Måndagen idag.

Kan inte lova att det blir en ångestfri dag idag. Man sveper en kopp kaffe i farten och sminkar sig samtidigt.
Någonting ska man vell få ut av denna dag. Vi får se.
Låååååång dag blir det.

Juholt.

Blåsväder Juholt.

Filmtajm

Någon som kommer ihåg denna norrlandsgos till film?



Petra Lif you remember?





Dags för fredagsmys!

The fugees spränger i högtalarna, tänkte att det är lika bra att vi spelar för grannarna också. Dom verkar ha så tråkigt. I köket steker hamburgarna sig i stekpannan. Ett glas vin rinner ner i min hals och A jobbar på en öl.
Vi må vara pensionärer men vi är fan i mig snabba med kundvagnarna på coop, Och vi smiter definitivt inte före i kön och låtsas att ingen ser. Och vi kör inte på 1:an med bilen tills vi kommer ut på 100 väg, vi växlar upp til 2:an redan där det blir 50 i allafall.

FREDAG

Idag är det powerfredag.
Känns som att jag kan lyfta berg. Its me and pippi longstocking.



för övrigt så är det en fläck på spegeln, inte någon olämplig fläck på kjolen ha. Vet att vissa har fantasi som flödar.

Vill bara säga nej.

Vill bara säga att man INTE ska se denna film. Den gick igår på 6:an och jag tänkte bara slänga ett öga på thrillern och slappa lixom. Jag har sällan blivit så illa berörd som vissa scener i den filmen. Fy fan. Jag fick till å med kliva upp och gå ut i köket för jag kände att jag ville bara grina och skrika. Hormoner som spökar även kanske men ändå...


Last day of fucking wooork weeek

Finally home! Blev en väldigt utdragen dag idag. Såhär är det: det beror alldeles på hur fort folk pratar anser jag. Ju fortare desto bättre.  Dom snabba, tjäcka, underhållande föreläsarna är gött. Dom andra med ÖHH, HM, öh mellan vajre jävla ord är inte gött.
Skulle ha hunnit på ett provpass på gyment men det fick lida idag tack vare en fruktansvärd seg föreläsning på eftermiddagen. Kom hem, tog ett överblivet glas vin från helgen och veckorevyn och slängde mig i badet. Är det inte så varje torsdagkväll borde börja?


Regn regn regnet.

Idag är sista dagen på "min vecka" Det är otroligt skönta att vara ledig fredagar. Eller ledig och ledig, vi ska ju jobba hemma eller vad man säger. Men man blir lika bortskämd för det och klagar på att man vill ha helg.
Idag är även en sån dag då jag inte orkar göra något med mig själv. Mitt hår hänger i trasor och jag orkar inte ens sminka mig. Vill bara åka in till plugget i pyjamas. Dessutom spöregnar det ute.
Blablablalbablaaaaaaaaaa.
Hej

Folksam

En givande dag då kan ju många tycka. Inte jag.
Folksam kan sina grejor. Finns det mer säljkåta och övertrevliga människor? Det roligaste av allt är att det lyser igenom hjälten ganska rejält. Jag blir så rastlös av att sitta och lyssna på såna människor som verkligen målar upp allt färglatt och blommigt i högsta grad.  Ge lite fakta, kör säljtekniken men lugna sig med överdoseringen!
Vi förtjänade en superlunch efter det ....kycklingsallad! mumma.

Ska svida om för en jogg i skogen nu innan jag slår mig ner och pluggar lite!



Sallad is the SHIT.

Onsdag mornign!

En något bättre dag idag då va? Kanske ska ta tag i det direkt när man vaknar. Solstrålen perssons första ord "idag ska bli en bra dag" Alla som känner mig vet att det inte är något som skulle komma ut ur min mun, utan sarkasm då förståsss.
Det var en ritkigt seg dag igår. Bert 70 år har vår klass i ekonnomi, och det kan bli en aningen segt ibland. Inte direkt någon sprutt på den gubben. Vilken inte ens är lärare heller...hur går sånt till?
Idag ska vi surra försäkringar vilket är riktigt bra. Några försäkringsbolag kommer och battlar om sina. Vi i idoljuryn ska sitta och mjölka ur dom.

Ordentligt sträningssugen nu, men jag har så svårt att avgöra om jag har råd med träningskortet eller inte! 299kr i månaden är ju vanligtvis något som bara rinner mellan fingrarna på onödigheter, men om dom verkligen ingår i cirkeln att allt ska gå runt som nu då är det knivigt. :(
Men ska iallafall dra på ett provpass i veckan, ska se om jag kan hänga med Jeanette på ett pass imorn! :)



Jag älskar låten på twinrix reklamen. Hur fan får man tag i den?! Önskar min pingla Ph Henriksson va här. Hon löser det mesta och borde vara med i vem vill bli miljonär. Bin, fixa den låten? puss

Vilken jävla

Vilken jävla bajsvärld vi lever i.
Jättetrött och på dåligt humör. 
Det är ju det jag säger. 
TISDAGAR är värdelösa.  

Måndag


Monday morning.

Sitter å dricker en kopp te framför tv4 nyhetsmorgon (inte the voice?!) och ska strax ut på en prommis.
Hade ju planerat så mycket plugg i helgen men det sket sig som vanligt. Jag har märkt att jag lättare kommer igång med dagen om jag kliver upp och går ut och tar en promenad eller jogg, rensa huvudet och tänka efter hur man ska lägga upp dagen. Det är så enkelt att strunta i tråkiga saker som man verkligen behöver egentligen och jag hatar att sitta i sista minuten som idag. Bara göra det bästa av situationen...
Såå...ut på prom nu, hem duscha, in till stan och plugga!
Yes box.

Mysig helg

Så var det söndag igen då, och allt plugg som skulle blitt gjort i helgen uteblev som vanligt. Jag har ingen karaktär och ingen planering, så nu får jag sitta med allt idag istället. Lika bra när det är söndag. Skitdag ändå.
Helgen har varit lugn och mysig. Vi smaskade till med grekisk pyttipanna i fredags!



Igår var vi på bio, the three musketeers. Lite annorlunda då man måste ha på sig såna glasögon för att det var 3d? eller vad det heter... smått roligt men glasögonen var jättestora så man fick lirka lite för att kunna ha dom på sig. Godis och popcorn är ju alltid roligt. thjo hej.


RSS 2.0